Horse Trucks Onze horse trucks brengen u overal
Download Brochure

Of u nu drie paarden wilt vervoeren of twaalf. Of u de voorkeur geeft aan eenvoud of gaat voor luxe, alles is mogelijk en niets gaat te ver. De paardenvrachtwagens van Roelofsen verenigen alles in zich wat u nodig heeft, en meer. U en uw paarden voelen zich volkomen thuis. De oogstrelende vormgeving, prima reiscomfort en onovertroffen veiligheid maken dat de horsetrucks van Roelofsen met geen ander te vergelijken zijn.

De ontwikkeling van horsetrucks begint bij uw behoeften voor de inrichting en uitrusting. Voor de living heeft u legio mogelijkheden: van basisinrichting tot bijzonder exclusieve, luxe inrichting.

Onze modellen

Het paardengedeelte van onze paardenvrachtwagens biedt optimale veiligheid voor de paarden, prima reiscomfort en een perfecte afwerking. Veel van de trucks die wij bouwen zijn maatwerk, afgestemd op de behoeften en situatie van de klant. Uw truck is daarmee altijd uniek. Een verzoek kan niet zo bijzonder, specifiek of persoonlijk zijn, of wij bedenken oplossingen die passen bij het gebruiksdoel van de truck.

Wij gaan elke uitdaging aan! De basis voor onze horsetrucks vormen de hiernaast staande modellen, die we hebben gespecificeerd op basis van onze jarenlange ervaring met de wensen van klanten.