Roelofsen Horse trucks ontwikkelt transportoplossingen op maat. Van paardentransport, carrosseriebouw en servicetrucks tot trucks voor de schaats- en motorsport. Van een tweedehands tot een splinternieuwe Renault Master, MAN, Volvo, Mercedes of Scania als basis, alles is mogelijk. Een verzoek kan niet zo bijzonder, specifiek of persoonlijk zijn, of wij bedenken een transport oplossing die past bij uw situatie.
Wanneer u interesse heeft in een paardenvrachtwagen van Roelofsen gaan we graag vrijblijvend met u het gesprek aan. Aan tafel in Raalte bekijken we samen welke horse truck aansluit bij uw behoeften en welke opbouw en inrichting voldoen aan uw vraag. Op basis van uw wensen stellen wij daarna geheel vrijblijvend een offerte voor u op, waarin wij de verschillende mogelijkheden en opties uitwerken.
Wanneer u akkoord gaat met onze offerte, gaan onze gespecialiseerde vakmensen aan de slag om uw horse truck of transport oplossing te realiseren.

De volledige vervaardiging van de truck vindt plaats in ons moderne bedrijf in Raalte door onze ervaren carrosseriebouwers, installateurs, loodgieters, interieurbouwers en meubelmakers. Duurzame materialen, moderne technieken en een hoog afwerkingsniveau staan aan de basis van onze producten en garanderen een hoog kwaliteitsniveau. U bent van harte welkom bij Roelofsen in Raalte om de bouw van uw truck te komen bekijken.
Tijdens de bouw voeren we continu kwaliteitscontroles uit. Wanneer een horsetruck in grote lijnen gereed is, verzorgen we de afwerking. U bent verzekerd van een hoog afwerkingsniveau. Tot slot reserveren we een periode voor uitgebreide controles en testen. Daarna is uw truck gereed voor persoonlijke overhandiging met uitleg aan u.

Duurzame materialen, moderne technieken, perfecte afwerking en gespecialiseerde vakmensen staan garant voor een hoog kwaliteitsniveau.

Stal Roelofsen

Stal Roelofsen is gelegen in de Overijsselse plaats Raalte. Een prachtige accommodatie voorzien van alle benodigde faciliteiten vormt de thuisbasis van deze stal. Dominique en Fabiënne Roelofsen trainen de paarden, leiden hen op en starten ze tijdens de wedstrijden. Samen met hun team zorgen zij ervoor dat alle paarden een optimale opleiding en daarbij passende training krijgen.

Neem ook eens een kijkje op stal, via hun website.

Op zoek naar springpaarden?
Springpaarden vindt u op Stal Roelofsen

Visie Roelofsen

Tailormade Transport Solutions. Dat is onze core business. Roelofsen staat voor het creëren van specialistische, klantgerichte transportoplossingen, waarbij kwaliteit, functionaliteit, innovatie en service onze kernwaarden zijn. Onze klanten zijn Revolutionary Riders. Voor hen ontwikkelen wij transport oplossingen op maat. Met een Roelofsen truck bent u verzekerd van passie, power en prestatie.

Of het nu om een transportoplossing gaat voor de paardensport, de race & rally sport, een servicetruck of een facility truck. Veel van de voertuigen die wij bouwen zijn maatwerk, afgestemd op de behoeften en situatie van de klant.  Elke truck van Roelofsen is uniek. Daarbij staat Roelofsen bekend om het hoge kwaliteitsniveau van de trucks. Gebouwd met duurzame materialen, met behulp van de modernste technieken en met een perfecte afwerking. Continue innovatie van onze materialen, technieken en producten zorgt dat we ons hoge kwaliteitsniveau kunnen vasthouden. Om dit alles te garanderen hebben we gemotiveerde vakmensen in dienst, met hart voor hun vak!

Ook voor de levering van een gebruikte truck, het inruilen van uw huidige truck en de reparatie of het onderhoud staat Roelofsen graag voor u klaar. Het serviceniveau van Roelofsen is  hoog. Wanneer de truck gereed is, leveren we die graag persoonlijk bij u af. Daarna staat onze after sales graag voor u klaar, voor onderhoud en eventuele reparatie. De garantie op uw truck is goed geregeld.