U verwacht uw truck altijd in topvorm. Of uw truck nieuw is of een paar jaar oud, op Roelofsen kunt u vertrouwen. Altijd en overal. Wij garanderen de beste service, onderhoud en aftersales. De vakmensen van Roelofsen Raalte kennen uw truck van A tot Z en werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaard en met de beste materialen.

Persoonlijke aflevering en handboek

Wanneer uw nieuwe truck gereed is, zorgen wij voor persoonlijke aflevering. U krijgt een uitgebreide persoonlijke uitleg en we maken een proefrit met de truck. Van ons ontvangt u een handboek waarin alle relevante informatie over uw truck staat.

Inspectie

Na de persoonlijke aflevering van de horsetruck bij de klant zien wij de truck graag nog één keer terug in de werkplaats in Raalte na een vooraf af te spreken periode. Tijdens deze inspectie controleren en testen onze vakmensen de verschillende onderdelen van de truck nogmaals. Tevens nemen we uw opmerkingen en suggesties mee. Daarna zien we de truck of Parados graag jaarlijks terug voor onderhoud.

Garantie

Uiteraard geven wij garantie op onze horsetrucks. Voor specifieke onderdelen geldt natuurlijk de fabrieksgarantie. Daarvoor hebben we goede regelingen opgesteld. We vertellen u er graag persoonlijk meer over.

Onderhoud en Reparatie instructie

Download hier de gebruikershandleiding van de Parados met instructies voor onderhoud en reparatie.

Onderhoud en reparatie

Voor onderhoud en reparatie zien we u graag terug in de werkplaats in Raalte. Heeft u vervangend vervoer nodig? Geen probleem, dat regelen we voor u. Ook komen wij graag bij u op locatie als dit voor u makkelijker is. Voor meer informatie neemt u contact op met onze service afdeling via po@roelofsen.eu of mr@roelofsen.eu.

direct reparatie nodig? bel 0572 - 36 24 44
Service en onderhoud van Horse Trucks of Parados